Chystáte se na rande? Poradíme, jak partnera oslnit!

Máte naplánované první, druhé nebo již několikáté rande a rádi byste protějšek oslnili nejen svým přitažlivým vzhledem, ale také charismatickou povahou? Podívejte se na naše tipy a triky, jak na schůzce oslnit!

 

Vzhled hraje důležitou roli, ale nepřehánějte to

Ať již jste žena nebo muž, vzhled na schůzce s protějškem hraje samozřejmě důležitou roli. Abychom s někým chtěli randit, musí nás nejprve přitahovat a líbit se nám. Pokud na schůzku s vámi dorazí zanedbaný nebo neupravený člověk, určitě si o něm brzy uděláte obrázek a jeho skvělá povaha už vás bohužel jaksi nebude zajímat. Proto se nezapomeňte před rande důkladně upravit a jak se říká, vyfiknout!

Ženy by to neměli přehánět s výrazným líčením. Mužům se líbí spíše jemné přirozené líčení. Zakryjte nedostatky pleti slabou vrstvou make-upu, zvýrazněte si oči a použijte přirozenou rtěnku nebo lesk na rty. Nezapomeňte ani na úpravu vlasů, které nechte rozpuštěné a klidně si je mírně navlňte.

Oblečte se do čistého oblečení, muže jistě zaujme přiměřeně krátká sukně a pěkná halenka s drobným výstřihem. Chybu neuděláte ani pokud si vezmete šaty, právě naopak! Zvýrazněte svoji ženskost a uvidíte, že to váš protějšek nenechá chladným.

Kalhoty, rifle a sportovní oblečení na prvních schůzkách vynechte. Dbejte na to, abyste měla čisté boty a nepřehánějte to s velikostí podpatku. Na závěr použijte pár kapek parfému.

U mužů se ženám naopak líbí zastřižené vousy a nedbale upravené vlasy. Oblečte si čistou a pečlivě vyžehlenou košili, slaďte barvu kalhot s botami a vyberte si pásek, který bude nejlépe v barvě peněženky. Nezapomeňte na to, abyste měli čisté boty. Na závěr použijte několik kapek pánského parfému. Voňavý muž ženy velmi přitahuje.

Samozřejmě tyto výše zmíněné zásady platí na jakémkoliv rande, i pokud je již desáté. Tím, že se hezky oblečete a upravíte dáváte partnerovi najevo, že vám na času strávený s ním velmi záleží.

Jdete na první rande a chtěli byste zaujmout? Podívejte se na náš článek, jak zapůsobit na prví m rande – první dojem rozhoduje!

 

O čem si na rande povídat?

Na rande se určitě snažte vyhnout tématům, jako je politika, bývalý partneři, finance a další podobná témata. V případě, že se z vás protějšek snaží dostat nějakou z takových informací, buďte upřímní a sdělte mu, že je pro vás toto téma nepříjemné. Nebojte se v takových případech říci jasné ne. Pokud je protějšek rozumný, pochopí to a bude vás respektovat.

Zaměřte se spíše na vaše zájmy, oblíbené sporty, televizní seriály, zaměstnání, cestování nebo plány do budoucna… Druhého jistě oslníte, když uvidí, jaký máte rozhled. Řekněte mu o svých koníčcích, co vše umíte a jak jste se k tomu dostali. Dejte si ale pozor na to, abyste nesklouzli ke chlubení. Snažte se během rozhovoru pokládat otázky a zajímat se i o názor a zkušenosti toho druhého.

Pokud partner uvidí váš zájem, bude se ve vaší společnosti cítit dobře a velmi rád se také rozpovídá o tématu, které ho zajímá a baví. Dávejte druhým vždy prostor pro jejich vyjádření, nechte je domluvit a hodně se ptejte. To zaručeně zabere!

Nevíte, o čem si na schůzce povídat? Podívejte se na naše skvělé tipy na otázky pro rychlé rande.

 

Jak se na rande chovat?

Chování na schůzce je dalším důležitým bodem, který byste neměli opomenout. Samozřejmostí je pro vás jistě slušné vychování a určitá základní etiketa. Na to se ale v tomto článku nezaměřujeme. Chováním myslíme spíše upřímnost, pravdomluvnost, ale také přiměřené sebevědomí. Ženy se nemusí ošívat, pokud jim partner polichotí. Stejně tak muž by měl vědět, že se sluší ženě pochválit, jak jí to sluší. Jedná se sice o drobnosti, ale tato malá gesta protějšek na schůzce s vámi vnímá intenzivněji nežli vy.

Muž by také neměl okatě flirtovat se servírkou, stejně tak žena s číšníkem. Při usedání ke stolu zpravidla partner ženě odsouvá židli, a první rande se sluší, aby zaplatil on. U dalších schůzek ale může úhradu zaplatit i žena.

Za pozitivní považujeme také upřímnost, která by měla ale být podávána s citem a přiměřeně k situaci. Nezapomeňte, že přílišnou upřímností můžete druhého ranit, aniž byste chtěli. Na rande nešetřete s úsměvy a můžete se druhého občas letmo dotýkat.

Na závěr nezapomeňte druhému poděkovat za čas strávený s vámi a naplánovat si společně další příjemnou schůzku.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.